دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود آغاز دیدار کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبری معظم انقلاب لاوروف: هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد ابراز نگرانی رییس سیا از مشارکت ایران و روسیه حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه رئیس‌جمهور: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند آغاز به کار نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد شهادت ۲۲ فلسطینی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب غزه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تغییر برنامه رئیس سیا برای سفر به اسرائیل پایان مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) امیرعبداللهیان زمینه‌های توسعه روابط بین ایران و تونس را بررسی کرد نگرانی نتانیاهو از احتمال صدور حکم بازداشت مقامات صهیونیستی در دادگاه بین المللی کیفری حمله موشکی به مواضع نظامیان صهیونیست در جولان اشغالی هلاکت سه نظامی صهیونیست در حمله مقاومت به کرم ابوسالم جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی رسانه عبری: مذاکرات آتش بس در آستانه شکست قرار دارد درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی سردار غیاثی: امنیت و اقتدار امروز ما از نعمت ولایت است حمله موشکی حزب‌الله لبنان به «مرگلیوت» (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

امضای ۷۲ نماینده پای درخواست استیضاح ضرغامی+ محورهای استیضاح

  • کد خبر: ۱۵۰۷۷۵
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴
  • ۱
امضای ۷۲ نماینده پای درخواست استیضاح ضرغامی+ محورهای استیضاح
سخنگوی فراکسیون گردشگری مجلس ضمن انتقاد از عملکرد وزیر میراث فرهنگی، از جمع شدن ۷۲ امضاء در راستای درخواست استیضاح عزت‌الله ضرغامی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدغنی نظری خانقاه با انتقاد از عملکرد وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دولت سیزدهم، گفت: با توجه به رصد فعالیت‌های این وزارتخانه و نارضایتی اکثریت افراد فعال در این عرصه، عملا شاهد رهاشدگی برنامه‌ها و عدم تناسب برنامه‌های وزارتخانه با قانون برنامه ششم توسعه و قوانین بالادستی در مورد احیای آثار تاریخی، تعیین تکلیف حریم‌های تاریخی، عدم پاسخگویی مناسب و ... هستیم.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس با اشاره به اینکه چهار درخواست استیضاح از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطرح است که مجموعا ۷۲ نماینده آن‌ها را امضاء کرده اند، اظهار کرد: متاسفانه آنچه مربوط به شرایط و ضوابط حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است، عملیاتی نمی‌شود و شاهد نارضایتی هستیم.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری‌های مربوط به زیرساخت‌ها عموما در مراکز استان‌ها و همچنین در مکان‌های برخودار انجام می‌شود و عملا مکان‌های بکر گردشگری را تبدیل به محل تفریح سالم برای خانواده‌ها نمی‌کنند، ادامه داد: در واقع عده‌ای که ارتباط دارند، از اعتبارات استفاده می‌کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با انتقاد از اینکه حوزه صنایع دستی کشورمان علی رغم وجود ظرفیت‌ها مورد بی توجهی قرار گرفته و عملا رها شده است، افزود: به عنوان مثال عرصه تولید محصول فرش ایرانی که زمانی برند جهانی بود، امروز شاهد افول و عقب ماندگی شده است.

نظری خانقاه با بیان اینکه موضوع بیمه صنایع دستی همچنان بلاتکلیف مانده و این در حالیست که سازمان بیمه تامین اجتماعی با همراهی قوه مقننه با اصلاح ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مشکلات مربوط به این افراد را حل کرد، تصریح کرد: این مهم در حالیست که اراده‌ای در وزارتخانه مذکور برای حل مشکلات مربوط به فعالان در این عرصه وجود ندارد.

سخنگوی فراکسیون گردشگری مجلس با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه‌های مختلف که به طور مستمر در کشور برگزار می‌شود، هیچ نتیجه مطلوبی در پی ندارد، گفت: همزمان با وقوع زلزله در منطقه خوی، شاهد برگزاری نمایشگاه در تهران بودیم که صرفا موجب شد میلیارد‌ها تومان هزینه شود، اما نتیجه‌ای حاصل نشود.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس ضمن بیان اینکه از ظرفیت جذب گردشگر بین المللی، توریست درمانی، طبیعت گردی و ... غافل هستیم، اظهار کرد: به عنوان مثال در استان اردبیل ظرفیت‌های زیادی وجود دارد، اما به دلیل رفیق بازی‌ها و مدیریت‌های جناحی پیشرفت نداشته است.

وی در خصوص نحوه انتصابات در عرصه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: متاسفانه افراد غیرمرتبط در جایگاه‌ها منصوب می‌شوند و افراد نادیده گرفته می‌شوند، زیرا صرفا یک نفر نورچشمی شخصی بوده و باید منصوب شود؛ به عنوان مثال در استان اردبیل از مجموعه نوسازی مدارس مدیرکل منصوب کرده اند و در دیگر مناطق دیگر کشور نیز وضعیت بدتر است. بدون شک می‌توان اذعان کرد وزارتخانه‌ای که برای نیرو‌های خودش ارزشی قائل نیست، نباید انتظار داشته باشد نیروهایش شبانه روزی فعالیت کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به دیگر محور‌های درخواست استیضاح کنندگان، افزود: چندین هزار میلیارد تومان پول بی زبان بیت المال به حساب وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی واریز می‌شود در حالی که می‌توان برخی از موضوعات را با وزارت ارشاد ادغام کرد، زیرا اکثر ماموریت‌ها و فعالیت هایشان همپوشانی داشته و یکسان است.

نظری خانقاه در این زمینه، تصریح کرد: این مهم در حالیست که در گذشته مجموعه‌ای زیر نظر وزارت ارشاد قرار داشت و ۳ هزار میلیاردتومان پول نیز برایش هزینه نمیشد؛ در واقع اکثر هزینه‌های مربوط به حوزه جاری بوده که موجب بروز نارضایتی شده است.

سخنگوی فراکسیون گردشگری مجلس از عدم تعامل مسئولان این وزارتخانه با نمایندگان قوه مقننه انتقاد کرد و افزود: این مهم در حالیست که بسیاری از دستگاه‌ها با تعامل از طریق مجلس، مشکلاتشان را حل می‌کنند. می‌توان یادآور شد در مورد موضوع حریم آثار باستانی و تاریخی باید تعیین تکلیف شود که نیاز به کاوش وجود دارد یا اگر نیازی نیست حریم آزاد شود؛ اینکه منطقه‌ای ۵۰ سال معطل بماند و سرمایه گذاری و ساخت و ساز نشود به بهانه اینکه حریم وجود دارد امری غیرمنطقه‌ای است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی افزود: به عنوان مثال در منطقه خلخال و کوثر مسجدی تاریخی مربوط به دوره قاجاریه وجود دارد، اما اجازه بازسازی آن را ندادند و اکنون تخریب شده که بیانگر دوگانگی در مواجه با موضوعات است.

وی با اشاره به اینکه وقتی موضوع استیضاح وزیری مطرح می‌شود، افراد متعددی تلاش به واسطه گری می‌کنند، ادامه داد: به عنوان مثال با توجه به مشکلات حوزه بهداشت، افراد لابی کردند و تعداد امضاء‌ها کاهش یافته است؛ بنابراین توصیه می‌شود افرادی که اعتقاد به مشکلات کنونی ندارند اقدام به امضاء درخواست استیضاح نکنند و همچنین خدایی ناکرده امضاء نکنند که صرفا برای منطقه شان امکانات بگیرند، زیرا امری نادرست بوده و برخلاف رفتار صادقانه نمایندگی است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اعتقاد دارد طرح استیضاح وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و بررسی آن از سوی نمایندگان، حتما رای خواهد آورد.

نظری خانقاه تاکید کرد: با گفتار درمانی، توئیت زدن و انجام اقدامات نمایشی نمی‌توان مشکلات را حل کرد، زیرا مردم و نمایندگان انتظار اقدامات اساسی دارند. در این میان نباید فراموش کرد در این عرصه شاهد اطلاع رسانی ضدونقیض هستیم که موجب وارد شدن شوک به بدنه فعالان این حوزه می‌شود.

سخنگوی فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین باید یادآور شد به انجمن دوستداران میراث فرهنگی نیز بهاء داده نمی‌شود و این در حالیست که آن‌ها می‌توانند کمک حال مناسبی باشند؛ دولت نمی‌تواند همه کار‌ها را خودش انجام دهد لذا باید از ظرفیت نهاد‌های غیردولتی نیز بهره گرفته شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۶
0
0
آقا نماینده یک نفر از شما به هشدارهای آدمی مثل هنگامه شهیدی در مورد نفوذ در این وزارتخانه حتی توجه کردید ؟ یک نهاد نظارتی به تخصص یک بازنشسته که سابقه بازداشت به اتهام امنیتی داشته ط ق آیا توجه کرد ؟ در حالیکه کارمندان میراث کمترین حقوق میگیرن این خانم در اکثر کمیسیون ها عضویت داره که جالب ترینش کمیسیون تخلفات هست با وجودیکه خودش چندین پرونده قضایی دارد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->